USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sarıçam Atatürk Parkı açılıyor

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kısa süre sonra açılışı yapılacak Sarıçam Atatürk Parkı’nda incelemelerde bulundu. Sarıçam ilçesi Çarkıpare Mahallesi’nde kısa süre sonra açılışı gerçekl

Sarıçam Atatürk Parkı açılıyor
16-11-2023 12:44
Google News

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kısa süre sonra açılışı yapılacak Sarıçam Atatürk Parkı’nda incelemelerde bulundu.
Sarıçam ilçesi Çarkıpare Mahallesi’nde kısa süre sonra açılışı gerçekleştirilecek Sarıçam Atatürk Parkı’nda incelemelerde bulunan Başkan Zeydan Karalar, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karalar, “Merkez Parkımız çok büyük, Atatürk Parkı’mız bizim onurumuz ama Sarıçam Atatürk Parkı artık şehrimizin en güzel parkı. Adana'mızın en güzel parkını Sarıçam Çarkıpare Mahallesi'nde yaptık. Güzel etkinliklerin yapılabileceği, gençlerin rahatça oturup ders çalışabileceği ortamı bulunan, kendini temizleyen gölete sahip, çocukların güvenle oynayabileceği Sarıçam Atatürk Parkı'mızda teleferik ve zıpzıpı da hizmete açacağız. Sarıçamlı kardeşlerimize hayırlı olsun” dedi (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler