USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Kültür

Seçer, Toroslar’da yaşayan vatandaşlarla bayramlaştı

Mersin büyükşehir belediye başkanı vahap seçer, toroslar ilçesindeki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Seçer, yaylacıların yoğun olarak tercih ettiği aladağ, yeniköy, bekiralanı, soğucak, ayvagediği ve gözne mahallelerini ziyaret etti.

Seçer, Toroslar’da yaşayan vatandaşlarla bayramlaştı
19-06-2024 10:08
Google News

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar ilçesindeki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.


Başkan Seçer, yaylacıların yaz aylarında tercih ettiği Aladağ, Yeniköy, Bekiralanı, Soğucak, Ayvagediği ve Gözne mahallelerini ziyaret etti. Seçer, ilk olarak gittiği Aladağ Mahallesi’ne vatandaşlarla bayramlaştı. Halktan aldığı oy ve desteklere ilişkin formülü açıklayan Seçer, “Herkesin kimliğine, görüşüne ve yaşam biçimine saygı duymak, herkese adaletli hizmet götürmek, insanları sevmek işin formülü. Amacımız ve şiarımız belli; Toroslar’da ikinci 5 yılımızda Abdurrahman başkanla beraber yürüyeceğiz" dedi. Toroslar’ın geleceğinin değişeceğini ifade eden Seçer, “Elimizi vicdanımıza koyduk, hakkaniyetli olduk. Siyaset gütmeden her yere ulaşmaya gayret ettik" diye konuştu. "Köy yollarında yaşanılan sorunlara müdahale ettik"


Yeniköy’e yaptığı ziyarette ilgiyle karşılaşan Seçer, daha çok çalışacağını vurgulayarak, "Çıtayı öyle bir yere getirdik ki bundan sonra bu makamlara niyet edecek olanların işi daha zor. Şimdi artık tablo değişti. Biz milletimizin ferasetine inanıyoruz ve güveniyoruz" dedi. Halkın son seçimlerde çalışan başkanlara oy verdiğini dile getiren Seçer, şöyle devam etti:


"Vatandaşın kararlı duruşu sayesinde Meclis çoğunluğunu da elde ettik. Artık hizmetler daha hızlı yapılacak. Mersin’in yaylalarında önceki yıllarda yaşanılan su sorununu elimizden geldiğince en iyi şekilde çözeceğiz. Köy yollarında yaşanılan sorunlara müdahale ettik." “Halkın desteğine inanıyoruz ve güveniyoruz”


Daha sonra Bekiralanı Mahallesi’nde ziyaret eden Seçer, vatandaşlara huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Atatürk’ün ’vatanını en çok seven, vazifesini en iyi yapandır’ sözünü hatırlatan Seçer, "Biz de vazifemizi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Bize çalışacak insan lazım, bizler çalışıyoruz. Ben inanıyorum 5 yıl sonra Toroslar çok farklı noktalarda olacak, herkes bunu görecek. Bir süredir Mersin’e gelmeyen vatandaşlar; ‘Mersin değişmiş, şehir olmuş, sokakları tertemiz olmuş. Yolları, sahili çok güzel olmuş’ diyorlar. Vatandaş zaten sandıkta memnuniyetini gösterdi" şeklinde konuştu. Toroslar’da yaşayan vatandaşların önceki dönemde yaptıkları şikayetleri artık yapmadıklarını dile getiren Seçer, "Halkın desteğine inanıyoruz ve güveniyoruz. Demokrasilerde en büyük güç halkın gücüdür, en büyük destek halkın desteğidir" dedi. "Bu iş, hizmet işi, gönül işi ve sevgi işi"


Ardından Soğucak Mahallesi’ne geçen Seçer, hem esnaf ziyareti yaptı, hem de vatandaşların bayramını kutladı. Kahvehanede oturan vatandaşlarla selamlaşan Seçer, ’iyi bayramlar’ dileğinde bulundu.


Ayvagediği yaylasında da esnafla bir araya gelen Seçer, yıllarca yaşanılan su sorununun ortadan kaldırıldığını kaydetti. Halka seslenen Seçer, “Buraya hizmet yaparken sadece Ayvagediği’ne hizmet yapmıyoruz. Mersin’in değişik ilçelerinden buraya gelen yaylacı vatandaşlara da hizmet veriyoruz. Bize oy veren de sağ olsun, vermeyen de. Biz adaletli hizmeti ilke edinmişiz. Bu iş particilik işi değil. Bu iş, hizmet işi, gönül işi ve sevgi işi. Biz böyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Seçer, Büyükşehir Belediyesine ait olmayan yolları da yaptıklarını sözlerine ekledi. "Görevimizin ve sorumluluğumuzun farkındayız"


Son olarak da Gözne Mahallesi’ne geçen Seçer, Mersin’de çok fazla milliyetçi ve muhafazakar insanın oyunu aldığını ifade etti. Halkın, hizmetlerden dolayı oy verdiğini belirten Seçer, “Sizin desteğiniz bizim için önemlidir. Görevimizin ve sorumluluğumuzun farkındayız. Azimliyiz, kararlıyız, inançlıyız. Memleketimizi ve ülkemizi seviyoruz. Biz Atatürk’ün yolundan gidiyoruz. Büyükşehir’de de Toroslar’da da çalışmalar devam edecek" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler