USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seyhan Belediyesi yol çalışmalarında kullandığı asfaltı üretiyor

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi, yol yenileme çalışmalarında kullanılan asfaltı belediyenin tesislerinde üretiyor. Elde ettikleri tasarrufla daha fazla yol çalışması yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, bugüne

Seyhan Belediyesi yol çalışmalarında kullandığı asfaltı üretiyor
02-10-2023 10:20
Google News

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi, yol yenileme çalışmalarında kullanılan asfaltı belediyenin tesislerinde üretiyor. Elde ettikleri tasarrufla daha fazla yol çalışması yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, bugüne dek 630 bin ton asfalt ürettiklerini kaydetti. Akay, “Şu anda 11 ayrı ekibimizle Seyhan’da asfaltsız yol kalmaması için çalışıyoruz” dedi.
Seyhan Belediyesi’nin Dikili Mahallesi’nde faaliyet gösteren asfalt plentinde incelemelerde bulunan Başkan Akay, plent sorumlularından sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler alıp, kolaylıklar diledi. Seyhan Belediyesi’nin kendi asfaltını üreten belediyelerden biri olduğunu belirten Başkan Akay, üretime bağlı olarak ciddi oranda tasarruf elde edildiğini kaydetti. 2019 yerel seçimlerinden sonra üretilen 630 bin ton asfaltın yol çalışmalarında kullanıldığını vurgulayan Başkan Akay, “Asfaltımızı kendimiz üreterek çok ciddi manada gelir kazancı elde ediyoruz. Şu anda 11 ekibimiz Seyhan’ın farklı noktalarında yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor” diye konuştu. 
İklim koşulları elverdiği sürece asfalt çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini ifade eden Başkan Akay, “Üreten bir belediye olarak kendi asfaltımızı da kendi tesislerimizde üretiyoruz. Kendi personellerimiz ve iş makinelerimizle yollarımızı yeniliyoruz. Hedefimiz Seyhan’da hiçbir yolun asfaltsız kalmaması” şeklinde konuştu. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler