USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seyhan’da bu yıl da kurban kesimi ücretsiz

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi, Kurban Bayramı geleneğini sürdürerek, bu yıl da kesim hizmetini ücretsiz olarak verecek. Seyhan’ın 11 ayrı noktasında gerçekleştirilecek kesim hizmeti uzman kasaplar tarafından, veteriner hekimler ve sağ

Seyhan’da bu yıl da kurban kesimi ücretsiz
18-06-2023 10:01
Google News

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi, Kurban Bayramı geleneğini sürdürerek, bu yıl da kesim hizmetini ücretsiz olarak verecek. Seyhan’ın 11 ayrı noktasında gerçekleştirilecek kesim hizmeti uzman kasaplar tarafından, veteriner hekimler ve sağlık ekiplerinin gözetiminde gerçekleştirilecek.
Seyhan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kurban ibadetini sağlıklı, hijyenik koşullarda yerine getirebilmesi için hazırlıklarını tamamladı. Sağlık İşleri Müdürü Volkan Ballıklıoğlu Seyhan sınırları içerisinde 10 noktada kurban satış, 11 noktada da kurban kesim yerlerinin belirlendiğini söyledi. Kurban kesim hizmetinin bu yıl da dini kurallara uygun bir şekilde ve ücretsiz olarak verileceğini aktaran Ballıklıoğlu, “Belirlenen 11 kesim noktasında ihtiyacı karşılayacak kadar din görevlisi, kasap, veteriner hekim ve sağlık ekibimiz görev yapacak. Kurban kesimi sırasında bekleyen vatandaşlarımıza da her yıl olduğu gibi içecek ikramlarımız olacak.  Vatandaşlarımız belediyemizin kurban kesim yerlerinde gönül rahatlığıyla kurbanlarını ücretsiz olarak yaptırabilir” dedi.
Buna göre 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında 4 gün kutlanacak Kurban Bayramı için Seyhan ilçesinde Gülbahçesi Mahallesi kapalı semt pazarı yanı-futbol sahası, Emek Mahallesi kapalı semt pazarı yanı, Fatih Mahallesi itfaiye arkası, Yeşilyurt Mahallesi eski postane lojman alanı, 2000 Evler Mahallesi Gülen Özkan Cami karşısı, Gürselpaşa Mahallesi Mehmet Zaid Kotku İmam Hatip Ortaokulu yanı, Bahçeşehir Mahallesi Seyhan Belediyesi Spor Kompleksi yanı, Fevzipaşa – Aydınlar Mahallesi park alanı, Yeşiloba Mahallesi kapalı semt pazarı yanı, Sakarya Mahallesi muhtarlık arkası kurban satış yerleri olarak belirlendi
Kurban kesimi ise Emek Mahallesi kapalı semt pazarı, Fatih Mahallesi itfaiye arkası, Yeşilyurt Mahallesi eski postane lojman alanı, 2000 Evler Mahallesi Gülen Özkan Cami karşısı, Gürselpaşa Mahallesi Mehmet Zaid Kotku İmam Hatip Ortaokulu satış alanı yanı, Bahçeşehir Mahallesi spor kompleksi yanı, Aydınlar-Fevzipaşa Mahallesi park alanı, Yeşiloba Mahallesi kapalı semt pazarı, Sakarya Mahallesi muhtarlık arkası, Pınar Mahallesi kapalı semt pazarı içi, Şakirpaşa Mahallesi Şakirpaşa Caddesi ile 42109 sokak kesişimindeki alanda yapılabilecek. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler