USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seyhan’da Cumhuriyet’in 100. yıl turnuvalarında kupalar sahibini buldu 

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi  tarafından Cumhuriyetin 100.yılı nedeniyle gerçekleşen Veteranlar Tenis Turnuvası ve Streetball Turnuvası keyifli geçen final karşılaşmaları sonrasında düzenlenen kupa töreniyle sona erdi. Cumhuriyetin

Seyhan’da Cumhuriyet’in 100. yıl turnuvalarında kupalar sahibini buldu 
26-10-2023 13:39
Google News

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi  tarafından Cumhuriyetin 100.yılı nedeniyle gerçekleşen Veteranlar Tenis Turnuvası ve Streetball Turnuvası keyifli geçen final karşılaşmaları sonrasında düzenlenen kupa töreniyle sona erdi.
Cumhuriyetin 100.yılı nedeniyle Gürselpaşa Tenis Kortu’nda  Veterenlar Tenis Turnuvası Füze Selami Spor Kompleksi’nde  ise Streetball turnuvası düzenlendiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay,  “ Kötü alışkanlıkların önüne geçilmesinde spor çok önemli bir etken. Bu anlamda sportif faaliyetleri önemsiyor ve desteğimizi esirgemiyoruz. Sporseverlerin de heyecanla yakından takip ettiği turnuvalarda derece yapan ve katılım gösteren takımlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Turnuvalara katılım sağlayıp ter akıtan sporcular da turnuvaların gerçekleşmesinden dolayı Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler