USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seyhan’da EKPSS’ye hazırlık dersleri başladı

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi’nin engelli bireylerin için açtığı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) hazırlık dersleri başladı. İlçedede ikamet eden, yüzde 40 ve üzeri fiziksel engeli bulunan, yüzde 40 ve üzeri işitme en

Seyhan’da EKPSS’ye hazırlık dersleri başladı
21-11-2023 12:00
Google News

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi’nin engelli bireylerin için açtığı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) hazırlık dersleri başladı.
İlçedede ikamet eden, yüzde 40 ve üzeri fiziksel engeli bulunan, yüzde 40 ve üzeri işitme engelli olup eğitim engeli olmayan lise mezunu engelli bireylerin katılabildiği EKPSS kursunda ders zili çaldı. Gürselpaşa Mahallesi’nde bulunan Engelli Eğitim Merkezi’nde verilen kursun ilk dersini Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay verdi.
'ONLARIN DESTEKÇİSİYİZ'
Engellilik durumu devlet memurluğuna alınma şartlarını karşılayan bireylerin kamu kurumlarında istihdamının artırılmasını hedeflediklerini aktaran Başkan Akay, “Amacımız engelli bireylerin EKPSS’ye en etkili şekilde hazırlanmalarını ve fırsat eşitliğini sağlayıp geleceğe umutla bakan vatandaşlarımızın sayısını artırabilmek. Her koşulda ve her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında, onların destekçisiyiz” dedi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler