USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Seyhanlı haltercilerden 3 başarı

ADANA,(DHA)- ANKARA'da düzenlenen Türkiye Geleneksel Belediyeler Arası Naim Süleymanoğlu Türkiye Şampiyonası’nda Seyhan Belediyespor Kulübü sporcuları Sara Yenigün Türkiye birincisi, Zeynep Usul ile Muhammet Karabaş ise Türkiye ikin

Seyhanlı haltercilerden 3 başarı
30-10-2023 13:02
Google News

ADANA,(DHA)- ANKARA'da düzenlenen Türkiye Geleneksel Belediyeler Arası Naim Süleymanoğlu Türkiye Şampiyonası’nda Seyhan Belediyespor Kulübü sporcuları Sara Yenigün Türkiye birincisi, Zeynep Usul ile Muhammet Karabaş ise Türkiye ikincisi oldu.
Naim Süleymanoğlu Türkiye Belediyeler Arası Halter Şampiyonası'nın 5'incisi Kahramankazan'da gerçekleşti. Şampiyonaya 22 il ve ilçe belediyesinden 82 kadın, 70 erkek sporcu katıldı. Şampiyonada, Seyhan Belediyespor Kulübü sporcuları Sara Yenigün Türkiye birincisi, Zeynep Usul ile Muhammet Karabaş ise Türkiye ikincisi oldu. Ankara'dan başarıyla dönen gençler, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ı ziyaret etti.
'SPORA VE SPORCUYA DESTEK VERİYORUZ'
Seyhan Belediyesi olarak branş ayrımı yapmadan sporun ve sporcunun yanında yer alıp desteklerini esirgemediklerini belirten Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Merhum Milli Haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nun adının verildiği şampiyonadan başarılarla dönen sporcularımız bizleri gururlandırmıştır. Başarılarından dolayı antrenörümüz ve sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
BAŞKAN AKAY’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Türkiye birincisi olan Sara Yenigün ile Türkiye ikinciliği elde eden Zeynep Usul ve Muhammet Karabaş da elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Gençler, desteklerini esirgemeyen Başkan Akay başta olmak üzere yönetim kuruluna ve hocalarına teşekkür ettiklerini ifade etti. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler