USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Son dakika: AK Parti'nin İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları belli oluyor!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün AK Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıklıyor. 30 ilçeli İzmir'de 25 AK Partili, 5 MHP'li belediye başkan adaylarının seçime girmesi bekleniyor.

Son dakika:  AK Parti'nin İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları belli oluyor!
27-01-2024 15:12
Google News

Son dakika haberi... Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapıyor...

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Sevgili İzmirliler, sizleri en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum. Sabah yaşadığımız 5.1 büyüklüğündeki depremden dolayı tüm İzmirlilere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Cumhur İttifakı olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'ın ardında bugün de ilçe belediye başkan adaylarımızı açıklamak için bir aradayız. 

HAMZA DAĞ: YENİ BİR HİKAYE YAZMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Hamza Dağ'ın açıklamalarından satır başları;

Derdimiz İzmir'i hak ettiği değerlere çıkarmaktır. Bizim tek derdimiz İzmir'dir. İzmir'i Ege'nin incisi olmanın dışında Türkiye'nin incisi yapacağız.

Belediyecilik denildiğine herkesin aklına ilk olarak AK Parti gelmektedir. AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki başarısının sırrı sizlerin ortaya koyduğu belediyecilik modeliyle mümkün oldu.

Bu şehirde yeni bir hikaye yazmak için mücadele edeceğiz. İzmir'i hak ettiği yere kavuşturacağız. İzmir'i daha yaşanılabilir kılacağız.