USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tahmazoğlu: “Savunma Sanayimizle Gurur Duyuyoruz”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye’nin savunma sanayisindeki başarılarının sergilendiği SAHAEXPO 2024 Fuarına katıldığını duyurdu. Tahmazoğlu, fuarda özellikle TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii) tarafından yürütülen projeleri inceleme fırsatı bulduğunu belirtti.

Tahmazoğlu: “Savunma Sanayimizle Gurur Duyuyoruz”
22-10-2024 18:58
22-10-2024 19:01
Google News

Tahmazoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizin gururu savunma sanayimizin uluslararası alanda sahneye çıktığı SAHAEXPO fuarına katıldık. Şu anda TUSAŞ bünyesinde devam eden 1.150 projenin bir kısmını bizzat görme fırsatı bulduk ve Genel Müdürümüz Mehmet Demiroğlu’ndan bu projeler hakkında bilgi aldık. Ülkemiz adına gurur duyduk. Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.”

Fuarda, TUSAŞ’ın insansız hava araçları (İHA), savaş jetleri, uydu sistemleri ve havacılık alanında geliştirdiği projeler başta olmak üzere birçok stratejik çalışmanın tanıtıldığına değinen Tahmazoğlu, Türkiye’nin savunma sanayisindeki ilerlemelerinin uluslararası alanda büyük yankı uyandırdığını ifade etti.

Türkiye Savunma Sanayisinde Gücünü Göstermeye Devam Ediyor”

Tahmazoğlu, savunma sanayisinde yerlilik oranının artırılmasının önemine dikkat çekerek, SAHAEXPO 2024’ün bu alandaki projeleri uluslararası vitrine taşıdığını vurguladı. Türkiye’nin milli savunma hamleleriyle hem sahada hem de masada güç kazandığını belirten Tahmazoğlu, fuarın Türk savunma sanayisine yeni iş birlikleri ve ihracat fırsatları sunduğunu söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu, emeği geçen kurumlara ve savunma sanayisindeki tüm çalışanlara teşekkür ederek, Türkiye’nin teknolojik bağımsızlık yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler