USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Tayyar’dan DEM açıklaması

Bir hafta gecikmeli açıklanan DEM Parti Meclisi kararı, çok sayıda kelimenin hunharca israf edildiği yığma bir metin.

Tayyar’dan DEM açıklaması
27-10-2024 21:39
27-10-2024 21:41
Google News

Her mahallenin patronundan izler taşıyan, ayrı devlet hülyası içeren ve Bahçeli’nin önerisini reddeden serpme bir açıklamadır. Şaşırdım mı, hayır. Çözüm sürecinden tecrübeliyiz; hiçbirinin iradesi yok çünkü.

Burada büyük patron ABD. Ayrı bir devlet veya federasyon öneriniz yoksa onunla uzlaşılmaz. Suriye’deki muhtemel PKK devletinin sahipliğini de size bırakmazlar.

Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz öncesi, sanırım 2016 başında yaptığı bir konuşmada FETÖ’ye tepki gösterirken ‘Müslüman aynı delikten iki defa ısırılmaz’ demişti. Mevcut durumu da özetler gibi.

AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar, bu açıklamalarla ilgili olarak, terör örgütüyle müzakere edilmesinin mümkün olmadığını ve mücadelenin esas alınması gerektiğini vurguladı. Tayyar, “Ordunuz güçlü ve operasyonel kabiliyetiniz yüksekse mücadeleyi kazanırsınız. Ekonominiz kuvvetlenir, demokrasiniz üst seviyeye çıkar, özgürlükçü/adil sistemi kurar, birlikte/kardeşçe yaşama sebeplerini çoğaltırsanız başarınız kalıcı olur, istismar siyaseti kötürüm kalır” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler