USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Trabzon’da ekiplerin kar mesaisi erken başladı

Trabzon'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Büyükşehir belediyesi ekipleri yüksek kesimlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından kapanan yollara anında müdahale etti.

Trabzon’da ekiplerin kar mesaisi erken başladı
20-10-2024 10:16
Google News

Trabzon’un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Büyükşehir Belediyesi ekipleri yüksek kesimlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından kapanan yollara anında müdahale etti. Hayrat ve Şalpazarı ilçelerinde kapanan yollar kısa sürede ulaşıma açıldı.


Trabzon Büyükşehir Belediyesi, yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarına erken başladı. Kış mevsimi için gerekli tüm hazırlıkları tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Hayrat ilçesi Sarmaşık Mahallesi ile Şalpazarı ilçesi Pelitçik Mahallesi ve Sisdağı yoluna kar temizleme makineleriyle müdahale etti. Ekiplerin çalışmalarıyla kapanan yollar kısa sürede ulaşıma açılırken karda mahsur kalan aracın içindeki vatandaşlar da kurtarıldı. Belediye ekipleri, ulaşımda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor.


Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarımıza hızla başladık. Ekiplerimiz, kış koşullarında meydana gelebilecek olumsuzlukları önlemek için 24 saat esasına dayalı olarak çalışmaktadır. Kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde, iş makinelerimizle yolların güvenli hale getirilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyoruz” denildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler