USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

TRT1 Gönül Dağı severlerin neşesini çoğaltacak haber! 3. sezon öncesi şaşırtıcı gelişme

Haber 7 - TRT1 ekranlarının yoğun ilgi gören yapımlarından biri olan Gönül Dağı’nda daha önce görülmemiş bir gelişme meydana geldi. Her bölümü ayrı heyacana sahne olan ve iki sezondur izlenme rekorları kıran Gönül Dağı’nın sempatik ismi Eser Eyüboğlu veda etti

TRT1 Gönül Dağı severlerin neşesini çoğaltacak haber! 3. sezon öncesi şaşırtıcı gelişme
07-08-2022 13:11
Google News

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren büyük bir beğeniyle takip edilen ve ekranların fazla seyredilen projelerinden bir tanesi olan Gönül Dağı’nda bir ilk gerçekleşecek. Bilindiği gibi bundan çok yakın bir zaman önce Eser Eyüboğlu’nun, 1.bölümden bu yana rol aldığı Gönül Dağı’ndan kendi isteğiyle ayrılması şok etkisi oluşturmuştu.

TRT1 Teşkilat oyuncusu bilinmeyenleri tek tek anlattı! Gerçek sonunda ortaya çıktıTRT1 Teşkilat oyuncusu bilinmeyenleri tek tek anlattı! Gerçek sonunda ortaya çıktı

‘Selami Ferses’ karakteriyle kalpleri fetheden izleyenlere ve seslendirdiği müzik parçalarıyla kulakların pasını silen Eser Eyüboğlu’dan aradan çok geçmeden yeni bir karar daha geldi. TOTAL, AB ve ABC olmak üzere bütün kategorilerde zirveye yerleşen ve sımsıcak hikayesiyle izleyenleri etkisi altına alan Gönül Dağı’nın sevilen ismi Eser Eyüboğlu projeye tekrar dönüş yapıyor.

Yönetmenlik koltuğunda Yahya Samancı'nın oturduğu, Ferhat Eşsiz'in yapımcılığını üstlendiği ve Mustafa Çiftçi'nin senaryosunu kaleme aldığı Gönül Dağı'nın Selami'si Eser Eyüboğlu, 3.sezonda da macerasına kaldığı yerden devam edecek.