USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

TRT1'den aynı gün içinde 2 komedi dizisi birden! Organizasyon Bizim İşimiz, Koyu Beyaz...

TRT1, 'Tabii' isimli dijital platformunda izleyicisiyle buluşan Organizasyon Bizim İşimiz ile Koyu Beyaz dizilerinin ilk bölümünü bu akşam yayınlayacak.

TRT1'den aynı gün içinde 2 komedi dizisi birden! Organizasyon Bizim İşimiz, Koyu Beyaz...
24-07-2023 10:53
Google News

Selçuk Aydemir'in yönettiği Motto Prodüksiyon imzalı Organizasyon Bizim İşimiz, TRT1 ekranında 1.bölümü ile izleyici kitlesinin karşısına geçecek. Hakan Karul ile Furkan Yeşilnur'un yapımcılığını üstlendiği Organizasyon Bizim İşimiz dizisinin yayın tarihi belli oldu. Senaryosunu Selçuk Aydemir, Onay Durgun ve Onur Gökçek'in kaleme aldığı Organizasyon Bizim İşimiz 24 Temmuz Pazartesi tarihinde saat 20:00'da komedi yüklü sahneleriyle gülmekten kırıp geçirecek.

ATV'den çok iddialı bir dizi daha geliyor! Yeni sezonda Safir'le damgasını vuracakATV'den çok iddialı bir dizi daha geliyor! Yeni sezonda Safir'le damgasını vuracak

Bülent İşbilen'in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Rgb Grup Medya & Prodüksiyon imzalı bir başka komedi dizi olan Koyu Beyaz'ın da 1.bölümü TRT1 ekranında yayınlanacak. Ümit Sönmez'in yapımcısı olduğu Koyu Beyaz dizisinin yayın tarihine ilişkin merak edilen detaylar netlik kazandı. Oktay Berber'in senaryosunu yazdığı Koyu Beyaz da 24 Haziran Pazartesi tarihinde saat 21:25'de TRT1'de komik sahneleriyle kahkaha tufanı estirecek.

Kanal D'nin final kararı gündeme oturdu! Veda Mektubu o tarihte yayından kaldırılıyorKanal D'nin final kararı gündeme oturdu! Veda Mektubu o tarihte yayından kaldırılıyor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler