USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Türkiye’nin en iyi ofis projesi: Göktekin S1

Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri sign of the city awards, düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Göktekin yapı imzası taşıyan göktekin s1, ofis kategorisinde türkiye’nin en iyi projesi seçildi.

Türkiye’nin en iyi ofis projesi: Göktekin S1
21-12-2023 15:28
Google News

Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri Sign of The City Awards, düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Göktekin Yapı imzası taşıyan Göktekin S1, ofis kategorisinde Türkiye’nin en iyi projesi seçildi.


Gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of The City Awards töreninde ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl yedincisi düzenlenen tören; “En İyi Ticari Projeler”, “En İyi Konut Projeleri”, “En İyi Hizmet Yapıları”, “Kent ve Mimarlık Kategorisi”, “Ütopya Proje” ve “En İyi Sosyal Sorumluluk Projeleri” olmak üzere 6 ayrı kategori kapsamında gerçekleştirildi.


En İyi Ticari Projeler kategorisinde “En İyi Ofis Yapısı” ödülünün sahibi ise dünyaca ünlü mimar Emre Arolat imzası taşıyan “Göktekin S1” projesi oldu.


Göktekin Yapı Kurucusu Serdar Göktekin ödülü, Sign of the City Awards Juri Başkanı Dr. Mimar Sinan Genim’in elinden aldı. Serdar Göktekin jüriye teşekkür ederken, “Bu ödülü sadece Göktekin Yapı adına değil, aynı zamanda marka şehir Adana için alıyorum” dedi.


Serdar Göktekin, Göktekin S1 İş Merkezi projesi hakkında şu bilgileri verdi:


"Tasarım sürecinde Adana kentinin baskın tarımsal karakteri ve iklimsel kimliğini dikkate alıp önceliklendirdik. Bu öncelik doğrultusunda ekolojik anlamda sürdürülebilir bir ticari ofis yapısının vücuda getirilmesi, tasarımın omurgasını oluşturdu. Projenin ana işlevini oluşturan çalışma mekânları, son dönemde bu tür alanların kullanımı yaşanan paradigmatik dönüşümü gözeten bir yaklaşımla ele alındı. Bu çerçevede hibrit ve ortak çalışma mekânları ile sosyal alanların günlük ofis çalışma kültürüne entegre edilmesi; böylelikle yenilikçi, esnek ve kolektif bir düşünce ortamının oluşturulması hedeflendi. Yapının farklı katlardaki alanlarını görsel anlamda birbirine bağlayan iç boşluğun oluşturduğu akışkanlığın bu yönelime destek olacağı öngörüldü."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler