USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vali Gül'den OBA Makarna'ya anlamlı ziyaret

Gaziantep Valisi Davut Gül, Türkiye’nin ve Dünyanın önemli makarna üreticilerinden olan Gaziantep’in sektördeki gururu Oba makarna’yı ziyaret etti.

Vali Gül'den OBA Makarna'ya anlamlı ziyaret
19-04-2022 21:11
19-04-2022 21:13
Google News

Vali Gül, yönetim kurulu başkanı Musa Özgüçlü’den üretim, istihdam ve ihracat konularında bilgi aldı. Özgüçlü, Vali Gül'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettikten sonra, işletmeyi gezdirdi.

Vali Davut Gül, Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, Ceo Alpaslan Özgüçlü ile bir araya geldi. Şirket faaliyetleri hakkında bilgi alan Gül, Oba Makarna’nın sektördeki başarısı ve ülke ekonomisine yaptığı katkının önemine dikkat çekti.

Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü de firma olarak kaliteli üretim, istihdam ve ülke ekonomisine katkı yapmanın başlıca prensipleri olduğunu belirterek Vali Davut Gül, e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Gaziantep Valisi Davut Gül, şehir ekonomisine yön veren sanayi kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Vali Gül, daha güçlü Türkiye'nin yolunun üretimden geçtiğini ifade etti. Oba Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Musa Özgüçlü, Oba'nın sektördeki yeri hakkında bilgi verdi. Vali Gül, başarılarından dolayı Oba ailesini kutladığını ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler