USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vali Gül’den Suriye El Bab’ta konut incelemesi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Suriye El Bab’ta İslam Dünyası STK’lar Birliği’ne bağlı (İDSB) Ataa İnsani Yardımlaşma Derneği tarafından yaptırılacak konut alnında incelemelerde bulundu.

Vali Gül’den Suriye El Bab’ta konut incelemesi.
26-06-2022 13:03
26-06-2022 13:07
Google News

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, “Valimiz Davut Gül, Ataa İnsani Yardımlaşma Derneği tarafından El-Bab’ta yapılacak konut alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.”denildi.

Ataa İnsani Yardımlaşma Derneği. Kısa Tanıtım

2013 yılında kurulan ATAA İnsani Yardımlaşma Derneği dili, dini, ırkı ne olursa olsun dünyanın her yerindeki mazlumlara, yetimlere, dara düşmüşlere, yolda kalmışlara, savaşlardan ve doğal afetlerden etkilenenlere yardım eli uzatmakta, insanlara maddi ve manevi anlamda ihtiyaç duydukları gerekli yardımları imkânı nispetinde sağlamaktadır. Bu bağlamda yaptığı yardım çalışmalarını daha hızlı ve geniş çapta gerçekleştirebilmek adına uluslararası kuruluşlar ve organizasyonlar ile stratejik ve güçlü bir ortaklık kurarak hareket eden dernek, çalışmalarına aynı gayretle devam etmektedir.

Dernek Başkanı Marvan Abdullah

1981 doğumlu olan Marvan Abdullah Karşılaştırmalı Fıkıh ve İslami Ekonomisi ihtisas alanından yüksek lisans mezunudur. 2013 yılından beri ATAA İnsani Yardımlaşma Derneği başkanlığı görevini yürütmektedir. Suriye Âlimler Birliği üyesi olan Abdullah, aynı zamanda Türkiye, Lübnan ve Sudan’daki birçok gönüllü yardım gruplarının koordinatörlüğünü yapmaktadır. Beşair Al-İslam Dergisi Yayın Kurulu üyeliğini yaptı. Aynı zamanda Taibah Ticaret Ltd Şirketi genel müdürü olan Abdullah evli ve bir çocuk babasıdır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler