USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Vali Kemal Çeber, Halı İhracatının Yıldızları ve Makine Halısı Tasarım Yarışması Ödül Törenlerine Katıldı

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği tarafından, 2023 yılında en fazla halı ihracatı gerçekleştiren firmaların ödüllendirildiği “Halı İhracatının Yıldızları Ödül Töreni” ve Gaziantep Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen “X. Makine Halısı Tasarım Yarışması Ödül Töreni”ne katıldı.

Vali Kemal Çeber, Halı İhracatının Yıldızları ve Makine Halısı Tasarım Yarışması Ödül Törenlerine Katıldı
25-10-2024 21:20
25-10-2024 21:21
GAZİANTEP
Google News

Sektörde ihracat rekorları kırarak ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan firmalar, ödüllerle onurlandırılırken, yarışmada başarılı bulunan tasarımcılar da ödüllerine kavuştu. Vali Çeber, törende ödüle layık görülen tüm katılımcıları tebrik ederek, Gaziantep’in halı sektöründeki öncülüğünün ve katkısının altını çizdi. Halı ihracatının Gaziantep ve Türkiye ekonomisine sağladığı katma değere dikkat çeken Çeber, bu başarıların sürdürülebilir olması adına desteklerin süreceğini belirtti.

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği ve Gaziantep Üniversitesi’nin iş birliğinde düzenlenen etkinlikte, sektör temsilcileri ve tasarımcılar, halı sektörünün geleceği için bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular. Törende ayrıca sektörün gelişimi için yapılacak projeler hakkında görüşler paylaşıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler