USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Vali Yılmaz: Bağımlılıkla mücadeleyi aralıksız sürdürüyoruz

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, bağımlılıkla mücadeleyi aralıksız sürdürdüklerini dile getirerek, bu mücadelede emek veren, destek olan herkese teşekkür etti. Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinas

Vali Yılmaz: Bağımlılıkla mücadeleyi aralıksız sürdürüyoruz
20-07-2023 09:47
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz, bağımlılıkla mücadeleyi aralıksız sürdürdüklerini dile getirerek, bu mücadelede emek veren, destek olan herkese teşekkür etti.
Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, İl Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Albay İlkay Gül, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.
Bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi ile başlayan Toplantıda, Ceza infaz Kurumları adına Psikolog Abdurrahman Doğan ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğü adına Denetimli Serbestlik Uzmanı İsmail Büyükbörklü kurum olarak yaptıkları çalışmaları sunumlarıyla anlattılar.
Toplantı sonunda konuşan Vali Erdinç Yılmaz, bağımlılıkla mücadeleyi aralıksız sürdürdüklerini dile getirerek, bu mücadelede emek veren, destek olan herkese teşekkür etti. Vali Yılmaz, “Bu mücadeleyi daha etkin hale getirmeliyiz diye düşünüyorum. Her kurumun çalıştığını göreceğim, başka yolu yok bu işin” dedi.
Toplantı, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler