USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yağışlar öncesi larva ilaçlama çalışmaları hızlandırıldı

Yağışlar öncesi larva ilaçlama çalışmaları hızlandırıldı
17-10-2024 15:47
Google News

Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde sonbahar yağışları öncesinde haşere ve larva ile mücadele çalışmalarını hızlandırdı.


Adıyaman’da özellikle enkaz, moloz ve kullanılmayan inşaat alanlarında oluşabilecek larvalara karşı yoğun ilaçlama faaliyetleri yürütülüyor.


Son bir haftadır devam eden çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, haşereyle mücadele çalışmalarını sivrisinek ve diğer zararlıların üremesine elverişli olan sulak alanlarda yoğunlaştırdı. Özellikle mazgallar, su birikintileri, süs havuzları, dereler, sazlık alanlar ve rögarlarda ilaçlama çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor.


Adıyaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, çalışmalar hakkında verdikleri bilgide, “Sonbahar yağışları öncesinde vatandaşlarımızın haşerelerden rahatsız olmamaları için kent genelinde sivrisinek, karasinek ve diğer böcek larvalarının üreme noktaları olan mazgallar, su birikintileri ve kullanılmayan alanlarda ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halk sağlığını korumak ve vatandaşlarımızın daha rahat bir yaz mevsimi geçirebilmeleri için mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.



Yağışlar öncesi larva ilaçlama çalışmaları hızlandırıldı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler