USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Yahudiler Hz. Muhammed'in (SAV) gargat ağacı hadisiyle dalga geçtiler

Filistin-İsrail savaşında her türlü saldırıyı mubah gören İsrail, Hz. Muhammed'in (SAV) hadisiyle dalga geçerek Müslümanlar'a psikolojik saldırılar yapıyor. Efendimiz'in gargat ağacı hadisini alay konusu yaptılar.

Yahudiler Hz. Muhammed'in (SAV) gargat ağacı hadisiyle dalga geçtiler
14-11-2023 13:43
Google News

İsrail'in Gazze'ye, sivillere saldırıları 39. gününde hız kesmeden devam ederken savaş taktiklerine bir yenisini ekledi. Müslümanlara psikolojik savaşta açan Yahudiler, Müslümanlar'ın kutsallarına saldırdı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) hadisleriyle dalga geçtiler. Asırlar öncesinden bütün insanlığa aktarılan hadisi kendi istedikleri gibi çevirerek alay ettiler.

Yahudiler gargat ağacı hadisi ile dalga geçti.

İşgalci #İsrail askerleri #Gazze'de bir evin duvarına şunları yazdı:

"Yahudiler Gazzelilerle savaşıp onları öldürmedikçe kıyamet kopmayacaktır. Gazzeliler ağaçların ve taşların arkasına saklanacaklar ta ki taşlar ve ağaçlar… pic.twitter.com/PvUqvoH4Ni

— Daily Ummah (@dailyummah) November 13, 2023

Aslında Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV):

“Müslümanlar, Yahudilerle harp etmedikçe kıyamet kopmayacak. Harp olacak ve Müslümanlar onları yenip öldürecekler. Öyle ki, Yahudiler ağaç ve taşların arkasına saklanacaklar, o ağaç ve taşlar konuşarak, 'Ey Müslüman, ey Allah’ın kulu, arkamda bir Yahudi var, gel onu öldür.' diyecek. Sadece arkad ağacı haber vermeyecek, çünkü bu ağaç, onların ağacıdır.” (Müslim) buyurdular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler