USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandı

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)- BURDUR'da Hilmi- Hafize Evin Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazır hale geldi. Burdur yeni sanayi kavşağında Hilmi- Hafize Evin'in bağışladığı 21 bin 533 metrekare arsa üzerine Aile v

Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandı
18-10-2023 11:32
Google News

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)- BURDUR'da Hilmi- Hafize Evin Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa hazır hale geldi.
Burdur yeni sanayi kavşağında Hilmi- Hafize Evin'in bağışladığı 21 bin 533 metrekare arsa üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yaptırılan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlandı. Hilmi- Hafize Evin'in adı verilen merkezde başvurular kabul edilmeye başlandı. 
AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı, tatil köyü konseptinde, 96 kişi kapasiteli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi projesinin tamamlandığını belirterek, "Burdur'umuza hayırlı olsun. Göz bebeğimiz asırlık çınarlarımızın ellerinden öperim. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Hilmi- Hafize Evin Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, 96 kişi kapasite ile hizmete hazır hale gelmiş ve vatandaşlarımızın başvuruları kabul edilmeye başlanmıştır. Burdur'umuza yapılan bu yatırım için başta bağışçılarımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

FOTĞORAFLI
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler