USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yavuz Bingöl, Osmaniye’de depremzedelere konser verdi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de Yavuz Bingöl, konteyner kentte barınan depremzedelere konser verdi. Osmaniye Valiliği koordinasyonu  Yavuz Bingöl'ün 'Aşık Veysel'siz 50 Yıl' turnesi kapsamında depremzede vatandaşlar için

Yavuz Bingöl, Osmaniye’de depremzedelere konser verdi
05-07-2023 10:45
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de Yavuz Bingöl, konteyner kentte barınan depremzedelere konser verdi.
Osmaniye Valiliği koordinasyonu  Yavuz Bingöl'ün 'Aşık Veysel'siz 50 Yıl' turnesi kapsamında depremzede vatandaşlar için düzenlenen konsere Vali Erdinç Yılmaz ve Belediye Başkanı Kadir Kara da katıldı. Aşık Veysel Şatıroğlu’nun vefatının 50. yıl dönümü dolayısıyla çıktığı turne çerçevesinde, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerin etkilediği Osmaniye’ye gelen ünlü sanatçı Bingöl, iki bölüm halince çıktığı sahnede, Aşık Veysel’in ve kendi eserlerini söyledi. Konteyner kentte kalan depremzedeler de Yavuz Bingöl’e eşlik etti.
Konserde bir konuşma yapan Vali Erdinç Yılmaz, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin yol açtığı acıların dindirilmesi için bir nebze olsun destek olmak için gelen Bingöl’e teşekkür etti. Belediye Başkanı Kadir Kara ise sanatçı günün anısına sanatçı Yavuz Bingöl’e Osmaniye Karatepe kilimi hediye etti. (DHA)


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler