USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

YKS'de çeşitli puan türlerinde ilk bine giren öğrencilere ödül

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) çeşitli puan türlerinde ilk bine giren öğrenciler Vali Erdinç Yılmaz tarafından ödüllendirdi. YKS'de ilk bine giren öğrenciler için Ahme

YKS'de çeşitli puan türlerinde ilk bine giren öğrencilere ödül
02-08-2023 11:15
Google News

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) çeşitli puan türlerinde ilk bine giren öğrenciler Vali Erdinç Yılmaz tarafından ödüllendirdi.
YKS'de ilk bine giren öğrenciler için Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonu'nda ödül töreni düzenlendi. Törene, Vali Erdinç Yılmaz'ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri katıldı. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, öğrencilerin arasında ilk 100’de ve ilk 500’de öğrenciler olduğunu dile getirdi. Albak, “Şartların gün geçtikçe zorlaştığı, internet ve cep telefonundaki sayısız cazip uygulamaların motivasyonu, dikkat kesilmeyi zora koştuğu bu çağda, hele hele bilinen insanlık tarihinin karada yaşanmış en büyük deprem felaketiyle ağır yaralandığımız bu dönemde göstermiş olduğunuz başarılarla göğsümüzü kabarttığınız, yüzümüzü ağarttığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
Vali Erdinç Yılmaz ise öğrencilerin başarısı ile gurur duyduğunu belirterek, “Bu başarı tablosuna baktığımızda Osmaniyemiz çok iyi bir noktada şu anda. İnşallah bunu devam ettirecek. Bu başarıda başta İl Milli Eğitim Müdürümüz ve arkadaşları, öğretmenlerimiz ve siz değerli ailelerin emeği çok büyük. Bu başarıyı gösteren öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Çok büyük bir felaket yaşadık. 500 yılda, bin yılda yaşanabilecek bir depremi yaşadık. Bu şartlarda bu başarıyı göstermiş olmak ayrıca takdire şayan. Allah yolunuzu hep açık etsin, başarınız hep daim olsun. İnşallah bu başarılarınız sürsün ve ailenize, memleketinize, milletinize, devletinize faydalı hayırlı olacak işler yapmayı nasip etsin” diye konuştu.
'OSMANİYE EĞİTİMDE PARLAYAN BİR YILDIZ'
Vali Yılmaz, sözlerinin devamında eğitimin önemini vurgulayarak, “Atatürk'ün gösterdiği çağdaş medeniyetlere ulaşıp, Türkiye yüzyılını, Türk’ün yüzyılı yapmak için çalıştığımız şu dönemde sizin de bu yolda ilerlemeniz bizleri her zaman gururlandıracaktır. Osmaniyemiz'i her alanda ileri götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bölgemizde gerçekten Osmaniye eğitimde parlayan bir yıldız. Bu alanda gösterdiği başarı hepsinden daha gurur verici. Öğrencilerimizin ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, böyle gençler yetiştirdiğiniz için. Bu başarılarını bütün hayatları boyunca devam ettirmelerini diliyorum. Bunun sırrının çalışmak ve disiplinli olmak olduğunun öğrencilerimiz çok farkındalar. Bir insan ne kadar zeki olursa olsun, eğer disiplinli çalışmıyorsa, sürekli bilgilerini yenilemiyorsa bu başarıları elde etmesi mümkün değildir. Bütün öğrencilerimizin hayallerine, ideallerine ulaşacağı eğitim almalarını, hedeflerine ulaşmalarını gönülden istiyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Vali Erdinç Yılmaz, öğrencileri ödüllendirdi. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. (DHA)
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 631

The include file 'json/puan_59211_0_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler