USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Yüksek IQ belirleyici zeka testi: 6 saniyede farklı olan kediyi bulan farkını ortaya çıkartacak

Zeka testi çözerek beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Hazırlanan bu zeka testinde aynı gibi görünen bir sürü kedi bulunmaktadır. Bu kediler arasında bir tanesi diğerlerinden farklı. 6 saniyelik süre içerisinde farklı olanı sadece yüksek zekaya sahip bireyler çözebiliyor. O zaman ze

Yüksek IQ  belirleyici zeka testi: 6 saniyede farklı olan kediyi bulan farkını ortaya çıkartacak
08-03-2023 12:19
Google News

Zeka testleri çoğunlukla yüksek zekaya sahip bireyler tarafından kolaylıkla yapılmaktadır. Zeka testi bir kişinin bilişsel yetenekleri belirlemeye yardımcı olmaktadır. Bu zeka testinde bir kedi diğerlerinden farklıdır. Hangisi olduğunu fark etmeniz için verilen süre ise sadece 6 saniye! Konsantre olup testi çözmeye çalışın.

11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!11 saniyede sonuca ulaşılması gereken zeka testi: Dikkatine güvenen denesin!

YÜKSEK IQ BELİRLEYİCİ ZEKA TESTİ

Problem çözme ve mantıksal muhakeme etme yeteneğinizi ölçmenizi sağlayan zeka testleri ile keyifli anlar geçirebilirsiniz. Zeka testleri sözlü, sözel olmayan ve tam ölçekli gibi çeşitlere ayrılmaktadır. Bu tür testler sıkıcı ve çok kapsamlıdır. Ama bunun dışında eğlenceli ve heyecan verici olanı da bulunuyor.

Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?Kişilik testi: Hayalinizdeki ev, kişiliğinizi yansıtıyor! Seçtiğiniz ev kişiliğiniz hakkında ne diyor?