USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yüreğir’de Arabada Sinema Günleri ‘İyi ki varsın Eren’ ile başladı

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliği  ‘İyi ki Varsın Eren’ filmi ile başladı. Birçok vatandaş aileleriyle açık alanda araçlarında sinema

Yüreğir’de Arabada Sinema Günleri ‘İyi ki varsın Eren’ ile başladı
20-07-2023 11:41
Google News

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliği  ‘İyi ki Varsın Eren’ filmi ile başladı. Birçok vatandaş aileleriyle açık alanda araçlarında sinema izlemenin keyfini yaşadı. Sinema izlemeye gelen vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz ikram edildi.
Yüreğir Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünün organizasyonu ile Yüreğir Millet Bahçesinde geleneksel hale gelen ve bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ‘Arabada Sinema Günleri etkinliği kapsamında Adana’nın farklı bölgelerinden gelen vatandaşlar aileleriyle birlikte kurulan dev ekranda açık havada sinema izlediler. 
Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Yıllar önce Adana’mızda açık hava sinemaları olurdu. Hemen hemen her mahallede yazlık sinemalar vardı. Zamanla bu gelenek kayboldu.  Şu anda vatandaşlarımıza farklı bir konsepte sunduğumuz bu hizmetimizle bir anlamda Adana halkına eski günleri hatırlatıyoruz. Yüreğir Millet Bahçemizde düzenlediğimiz ‘Arabada Sinema Günleri’ etkinliğimize ilk günden itibaren binlerce vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 
ARABADA SİNEMA GÜNLERİ YAYLALARDA, İLK DURAK TEKİR
Açık hava sinema günlerinin yaylalarda gösterimde olacağını dile getiren Başkan Kocaispir "İlk olarak 22 Temmuz akşam 19.30 da Küçük Tekir Otoban girişindeki parkta ‘İyi ki Varsın Eren’ filmi kurulan dev ekranda sahnelenecek. Sinema izlemeye gelen vatandaşlarımıza gazoz ve patlamış mısır ikramımız olacaktır. Tüm vatandaşlarımızı açık havada sinema izlemeye davet ediyorum" diye konuştu. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler