USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Yüreğir'de çocuk şenliğine büyük ilgi

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz ‘Çocuk Şenliği’ büyük ilgi gördü. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde 4 seans halinde gerçekleştirilen etkinlikte bubble gösterisi, illüzyon gösterisi, örümcek ad

Yüreğir'de çocuk şenliğine büyük ilgi
27-07-2023 11:11
Google News

ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz ‘Çocuk Şenliği’ büyük ilgi gördü.
Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde 4 seans halinde gerçekleştirilen etkinlikte bubble gösterisi, illüzyon gösterisi, örümcek adam dans gösterisi, kaptan jack sporrow ile papağan gösterisi, palyaço gösterisi, maske gösterisi, elektrik adam gösterisi, ateşi ejdarha gösterisi, ateşli dengeli labut çevirme, ateşli dengeli kılıç çevirme, tek teker bisiklet gösterisi gibi ilginç şovlar sergilendi. Şenliğe katılan çocuklar gönüllerince eğlendiler.
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Çocuklarımız yoğun bir eğitim öğretim döneminden çıktılar. Farklı bir etkinlik ile çocuklarımızı neşelendirmek ve eğlendirmek için  ‘Çocuk Şenliğini’ Yüreğir’de gerçekleştirdik. Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılan öğrencilerimizin mutluluğu bizleri fazlasıyla sevindiriyor. Bundan sonra da çocuklarımızı mutlu edecek farklı etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" diye konuştu.  (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler