Asayiş

1 ayda 12 hırsızlık şüphelisi yakalandı

Niğde il emniyet müdürlüğü asayiş şube müdürlüğü ekiplerinin mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmalarda 1 ayda 12 hırsızlık olayının şüphelisi yakalandı.

1 ayda 12 hırsızlık şüphelisi yakalandı
05-06-2024 15:12

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele çerçevesinde yaptığı çalışmalarda 1 ayda 12 hırsızlık olayının şüphelisi yakalandı.


Ekiplerin 01-31 Mayıs tarihleri arasında yaptıkları çalışmalarda, 6 ayrı açıktan hırsızlık olayı ile ilgili olarak, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 12, 4 ayrı işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak 4 şüpheli, 3 ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili 3 şüpheli, oto hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 3 şüpheli şahıs olmak üzere 12 hırsızlık şüphelisi hakkında işlem başlatılırken, suça konu otomobil ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.


Öte yandan çalıntı kaydı girilen kamyonet sahibine, motor ve şasi numaraları kazılı 3 adet motosiklet ise ekipler tarafından ilgili birime teslim edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER