Ekonomi

1 milyon istihdam için...BİZ DE VARIZ!

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan 1 Milyon İstihdam Projesi kapsamında Ankara'da düzenlenen toplantıya katıldı. Bilgi teknolojileri alanında 1 milyın vatandaşın yetiştirilmesini hedefleyen projeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ünverdi, ''Bu büyük projede, tüm imkanlarımız ile biz de varız'' dedi.

1 milyon istihdam için...BİZ DE VARIZ!
13-07-2022 10:41
13-07-2022 12:00
GAZİANTEP

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bilgi teknolojileri alanınd 1 milyon vatandaşın yetiştirilmesini hedefleyen ''1 Milyon İstihdam Projesi'' için düğmeye bastı. Bayram öncesi Ankara'da düzenlenen toplantıya katılan Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adnan Ünverdi, 1 Milyon İstihdam Projesi'ne destek için tüm imkanları seferber edeceklerini söyledi.

''TÜM İMKANLARIMIZ İLE DESTEĞE HAZIRIZ''

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ünverdi, ''Hazine ve Maliye Bakanlığımızca başlatılan 1 Milyon İstihdam Projesi kapsamında Ankara'da düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldık. Bilgi Teknolojileri alanında 1 milyon vatandaşın yetiştirilmesini hedefleyen bu büyük projede tüm imkanlarımızla biz de varız.Ülkemizin bu alandaki ilk ve tek " eğitim-istihdam" platformu olarak sürdürülen, ekonomimizin sürdürülebilir büyümesine katkı sağlayacak, bunların yanında bilişim sektörü ve geleceğimiz için büyük öneme sahip olan projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER