Ekonomi

33 ülkede Türkiye’nin adını duyuruyorlar

Eskişehir’de bulunan üretim tesisleri ile 33 ülkeye ihracat yaparak sektörün öncü firmalarında birisi olan esvera cam ve alüminyum firmasının ihracat müdürü fatma yurtseven, “bioklimatik pergola ve hareketli cam ürünlerimizden her ay en az 10'ar adet yurtdışına sevkiyat yapıyoruz” dedi.

33 ülkede Türkiye’nin adını duyuruyorlar
21-06-2024 10:50

Eskişehir’de bulunan üretim tesisleri ile 33 ülkeye ihracat yaparak sektörün öncü firmalarından biri olan Esvera Cam ve Alüminyum firmasının İhracat Müdürü Fatma Yurtseven, “Bioklimatik pergola ve hareketli cam ürünlerimizden her ay en az 10’ar adet yurtdışına sevkiyat yapıyoruz” dedi.


2021 yılında hizmete başlayan ve henüz 3’üncü yılında sektördeki öncü firmalardan biri haline gelen Esvera Cam ve Alüminyum, yaptığı ihracatlar ile ön plana çıkıyor. Günümüzde sıkça tercih edilen cam balkon, hareketli cam ve gölgelendirme sistemlerinin üretimini Eskişehir’de yapan firma, 33 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Sağladığı istihdam ile de Eskişehir sanayisinde öne çıkan firmanın hedefi, sektör lideri olarak hizmete devam etmek.


Yaptıkları ihracat ile yurtdışındaki birçok otel, kafe, restoran ve konutun gölgelendirme ve hareketli cam sistemlerinde imzaları olduğunu belirten Esvera Cam ve Alüminyum İhracat Müdürü Fatma Yurtseven, “Portekiz, Kanada, İsveç, Norveç, İsviçre, Malta, Dubai ve birçok Avrupa ülkesine ihracat yapıyoruz” dedi. “Birçok Avrupa ülkesine ihracat yapıyoruz”


Amaçlarının sektör lideri olarak iş hayatına devam etmek olduğunu belirten Yurtseven, şunları söyledi:


“2021 yılında başlamamıza rağmen şu an 33 ülkeye ihracat yapıyoruz. Aslında çok hızlı ilerliyoruz. Sektörde önde gelen firmalardan bir tanesi haline geldik. Portekiz, Kanada, İsveç, Norveç, İsviçre, Malta, Dubai ve birçok Avrupa ülkesine ihracat yapıyoruz. Mesela Dubai’deki prensin evini yaptık. Ünlü boksör McGregor’un İrlanda’da kafelerini biz yaptık. Bunun gibi birçok örneğimiz var. En çok bioklimatik pergola ve hareketli cam tavan dediğimiz ürünler talep görüyor. Bu ürünlerin ikisi için her ay en az 10’ar adet sevkiyat yapıyoruz diyebilirim. Zaten dünyada da bu ürünler en çok talep gören gölgelendirme sistemleri arasında yer alıyor. Sektör liderlerinden birisiyiz. Amacımız sektör lideri olmak. Şu an Karadağ’da çok büyük bir projemiz var. Türkiye’deki mimarlar aracılığıyla bu projeyi başlattık. 15 Haziran’a kadar da tamamlamayı planlıyoruz. Türkiye’deki çok ünlü mimarlar tarafından yapılan projeler. Genellikle bu tarz projelerle de çalışıyoruz. Sadece otel, kafe ve restoran yapmıyoruz, nihai kullanıcı dediğimiz apartman ve konutlara da hizmet veriyoruz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER