Yaşam

4 aydır kapalı olan yol, trafiğe açıldı

Bolu-mudurnu yolu üzerine mart ayında yapımına başlanan doğancı büyüksu köprüsü tamamlandı. 4 aydır trafiğe kapalı olan güzergah tekrar trafiğe açıldı.

4 aydır kapalı olan yol, trafiğe açıldı
20-06-2024 11:23

Bolu-Mudurnu yolu üzerine mart ayında yapımına başlanan Doğancı Büyüksu Köprüsü tamamlandı. 4 aydır trafiğe kapalı olan güzergah tekrar trafiğe açıldı.


Bolu - Mudurnu kara yolu üzerinde 1 Mart tarihinde yapımına başlanan, Doğancı Köyü mevkiindeki köprünün inşaat işleri tamamlandı. Uzun süre trafiğe kapalı kalan yol, 13 Haziran Perşembe günü ulaşıma açıldı. Bolu Valisi Erkan Kılıç da yapımı tamamlanarak trafiğe açılan yolda incelemelerde bulundu.


Yol ile alakalı açıklamalarda bulunan Bolu Valisi Kılıç, “Ulaşım alanındaki yatırımların ilimize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na, Karayolları Genel Müdürlüğüne, Karayolları 4. Bölge Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese Bolu halkı adına teşekkür ediyor; yapımı tamamlanan köprünün ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


40 metre uzunluğunda Büyüksu Köprüsü, 4 şerit olarak güzergahta hizmet verecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER