Gündem

4 Yıl Sonra Dedesinin Koltuğuna Oturdu

Türkiye Muhtarlar Federasyonu (TMF)’nun Ankara’da yapılan Genel Kurulu’nda Gaziantep uzun yıllar sonra yeniden üst düzeyde temsil edildi. Muhtarlar Derneği’nin Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Titiz, Türkiye’nin dört bir tarafından 300’e yakın muhtarın katıldığı genel kurulda önce yönetime girdi, sonra Genel Başkan Yardımcısı oldu. Titiz böylelikle 4 yıl aradan sonra vefat eden dedesi Ökkeş Titiz’in koltuğuna oturarak, duygusal bir ortam yaşadı.

4 Yıl Sonra Dedesinin Koltuğuna Oturdu
04-06-2024 10:12
04-06-2024 10:32
GAZİANTEP

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Olağan Genel Kurulu’da Ankara’da yapıldı. Ramazan Özünal’ın yeniden Genel Başkan seçildiği kongrede, 36 kişilik yönetim kurul da belli oldu. Türkiye Muhtarlar Derneği Gaziantep Şube Başkanı da olan Ahmet Titiz, Yönetim Kurulu’na girmeyi başardı. Titiz’in başarısı bununla da sınırlı kalmadı. Genel Kurulun ardından yapılan görev dağılımında, Ahmet Titiz Genel Başkan Yardımcılığı görevine layık görüldü.

ÖKKEŞ TİTİZ UNUTULMADI

Türkiye Muhtarlar Derneği çatısı altında uzun yıllar hizmet veren ve Türkiye genelinde muhtarların bir çok önemli sosyal hakkı kazanmasında başrol oynayan rahmetli Ökkeş Titiz genel kurulda da unutulmadı. 7 Mart 2020’da vefat eden Ökkeş Titiz’i rahmetle andıklarını belirten Genel Başkan Ramazan Özünal, konuşması sırasında, Ökkeş Titiz’in yaptığı hizmetleri anlatarak, herkesten dua istedi. Bu sırada, yoğun duygusal bir ortam yaşandı. Genel Kurulda bir konuşma yaparak Gaziantep’in ve muhtarlık camiasının sorunlarını anlatan Titiz, Genel Başkan Özünal’a da sahnede hediye takdim etti.

GÖREVİ AHMET TİTİZ DEVRALDI

Türkiye’nin 81 il’nden 300’e yakın muhtarın katıldığı Ankara’daki Genel Kurulda Ramazan Özünal yeniden başkan seçildi. Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Titiz 36 kişiden oluşan Yönetim Kurulu’na girdi. Daha sonra yapılan görev dağılımında Ahmet Titiz Genel Başkan Yardımcılığı görevine de seçildi. 4 yıl önce dedesi vefat ettiğinde Genel Başkan Yardımcısı olan Ahmet Titiz, bu görevin kendisine tevdi edilmesinin kendisi için büyük onur ve aynı zamanda büyük bir sorumluluk olduğunu açıkladı. Titiz “Bu göreve layık olmaya çalışacağım. Muhtarların Türkiye genelindeki temsilcisi olarak, Gaziantep’in gücünü de burada duyurmak istiyorum” dedi.

GENEL BAŞKANI GAZİANTEP’E DAVET ETTİ

Genel Kurulun ardından muhtarlar ellerinde Türk bayraklarıyla Anıtkabir’i de ziyaret etti. Ziyarette, coşkulu anlar yaşandı. Ahmet Titiz Genel Kurul sonrası Genel Başkan Ramazan Özünal’ı Gaziantep’e davet etti. Özünal ise bu davete olumlu yanıt verdi.  Ziyaret, önümüzdeki ay gerçekleşecek. Programın detayları ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER