Spor

A Milli Takım’da İtalya maçı hazırlıkları akşam antrenmanıyla sürdü

2024 avrupa şampiyonası öncesindeki ilk özel maçta 4 haziran salı günü deplasmanda italya ile karşılaşacak a milli takım, teknik direktör vincenzo montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

A Milli Takım’da İtalya maçı hazırlıkları akşam antrenmanıyla sürdü
02-06-2024 23:33

2024 Avrupa Şampiyonası öncesindeki ilk özel maçta 4 Haziran Salı günü deplasmanda İtalya ile karşılaşacak A Milli Takım, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklarına devam etti.


Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde saat 18.00’de gerçekleştirilen idmanda ısınma hareketlerinin ardından rondo ve taktik çalışmaları yapıldı. Ardından tam sahada çift kaleli taktik oyun oynandı. Son bölümde ise duran top ve şut çalışması yapıldı.


TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da bugün yapılan çalışmayı tribünden takip etti.


Ay-Yıldızlılar, yarın saat 10.00’da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde İtalya maçı öncesindeki resmi antrenmanını yapacak. Bu çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacak. A Millî Takım kafilesi, saat 16.30’da Türk Hava Yolları’na ait uçakla İtalya-Türkiye karşılaşmasının oynanacağı Bologna kentine seyahat edecek.


A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, yarın saat 19.00’da (TSİ 20.00) Renato Dall’Ara Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millî Takım oyuncuları, toplantı öncesinde stadyumda kısa bir yürüyüş yapacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER