Gündem

Adana’da hacdan dönen vatandaşlar izdiham sonrası valizlerine bandın üzerine çıkarak ulaşmaya çalıştı

Suudi arabistan'dan ibadetlerini gerçekleştirerek yurda dönen vatandaşların oluşturduğu yoğunluk adana havalimanı'nda izdihama neden oldu.

Adana’da hacdan dönen vatandaşlar izdiham sonrası valizlerine bandın üzerine çıkarak ulaşmaya çalıştı
25-06-2024 12:11

Suudi Arabistan’da ibadetlerini gerçekleştirerek yurda dönen vatandaşların oluşturduğu yoğunluk Adana Havalimanı’nda izdihama neden olurken, hacılar valizlerini platformun üzerine çıkarak aradı.


Adana’da hacdan dönen vatandaşlar havalimanında yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Suudi Arabistan dönüşünde Adana Havalimanı’na inen binlerce hacı ile onları karşılamaya gelen yakınları nedeniyle bagaj teslimlerinde yavaşlama ve aksamalar meydana geldi. Bagaj teslim bölümünde başlayan yoğunluk havalimanının giriş ve çıkış bölümlerinde de sürdü. Binlerce vatandaşın havalimanında oluşturduğu yoğunluk, içeride hacılar, dışarıda ise onları bekleyen yakınları ile uzun süre devam etti. Hacılar bagajların taşındığı bandın üzerine çıktı


Yoğunluk nedeniyle bagajların taşındığı bant üzerinde de aksama yaşandı. Valizlerin taşındığı bandın bir süreliğine durması üzerine bagajlarını teslim almak üzerine bandın etrafında bekleyen hacılar valizlerini bulmak için yoğun uğraş verdi. Bandın üzerine çıkan hacıların bagajlarını aradığı görüntüler ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER