Gündem

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Alitaşı Mahallesi'nde Çalışmalarını Sürdürüyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alitaşı Mahallesi'nde kaldırım döşeme, asfalt ve tadilat çalışmalarına devam ediyor. Şehre estetik ve güvenli bir görünüm kazandırmak için yapılan çalışmalar hakkında Başkan Süleyman Kılınç bilgi verdi.

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Alitaşı Mahallesi'nde Çalışmalarını Sürdürüyor
28-02-2024 18:08

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alitaşı Mahallesi'nde kaldırım döşeme, asfalt ve tadilat çalışmalarına devam ediyor.

Şehri daha güvenilir ve estetik bir hale getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Başkan Süleyman Kılınç, "Adıyaman'ımızı daha da yaşanılabilir bir hale getirmek için ekiplerimiz ile birlikte her durumda çalışmaya devam ediyoruz.

Bugün şehrin ulaşımını daha güvenli hale getirmek için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Alitaşı Mahallesi'nde tahrip olan noktalarda kaldırım döşeme, asfalt ve tadilat çalışmalarına devam ediyor. Şehrin ulaşımına ve estetiğine yönelik çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Memleketimize hak ettiği hizmetleri sunmak adına her türlü çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER