Gündem

Adıyaman Belediyesi’nden YKS öğrencilerine ücretsiz ulaşım desteği

Adıyaman Belediyesi’nden YKS öğrencilerine ücretsiz ulaşım desteği
07-06-2024 16:47

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere ücretsiz toplu taşıma desteği verileceğini söyledi.


8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan YKS sınavlarında öğrencilere başarı dileyen Başkan Tutdere, Belediyenin her türlü imkanı ile sınav süresi boyuna öğrencilere destek olacağını söyledi.


Bu kapsamda sınava girecek öğrencilere ücretsiz toplu taşıma desteği vereceklerini ve ikramlarda bulunacaklarını kaydeden Başkan Tutdere, üniversite sınavını kazanan başarılı öğrencilere burs desteğinde bulunacaklarını da yineledi.


Başkan Tutdere, “Memleketimizin geleceği kıymetli gençler, bir yıldan bu yana zorlu şartlar altında hazırlanarak gireceğini YKS sınavında her birinize başarılar diliyorum. Umuyoruz ki, arzu ettiğiniz üniversiteleri kazanacaksınız. Her zaman dile getirdiğim gibi bizler Adıyaman Belediyesi olarak eğitim hayatınız boyunca sizlere elimizden gelen desteği sunacağız. Bu kapsamda hafta sonunda sınava girecek olan kardeşlerimiz için sınav giriş belgelerini göstermeleri durumunda öğrencilerimize belediye otobüslerimizi sınav boyunca ücretsiz hizmete koyacağız. Ayrıca yine öğrencilerimiz için sınavdan önce kek, meyve suyu ve su ikramlarında bulunacağız” dedi.


Vatandaşı da sınav süresi boyunca, sınav merkezlerinin çevresinde sessiz olmaya davet eden Başkan Tutdere, “Sevgili gençler, sınavda rahat olun ve sakın heyecan yapmayın. Çünkü hiçbir çaba ve gayret boşa gitmez. Aileleriniz, öğretmenleriniz ve bizler yanınızdayız. Buradan bir diğer uyarıyı da sürücülerimize ve diğer halkımıza yapmak istiyorum. Sınav saatlerinde herkesi özellikle sınav merkezlerinin olduğu alanlarda daha sessiz olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER