Gündem

Adıyaman İş Dünyası ve STK'ları, Bakan Yardımcısı ile İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Adıyaman İş Dünyası ve STK'ları, Bakan Yardımcısı ile İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi
08-03-2024 14:58

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, işadamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu, Bakan Yardımcısı Aydın'a kentin sorunlarıyla ilgili desteklerinden dolayı teşekkür etti. Toplantıda, işadamları ve STK temsilcileri talep ve beklentilerini dile getirdi. Bakan Yardımcısı Aydın ise Adıyaman'ın yaşadığı zorluklarla ilgili gayret ettiklerini ve herkesle iş birliği içinde çalıştıklarını belirtti.

Toplantıya Adıyaman Milletvekilleri, Belediye Başkanı, OSB Başkanı, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı, SGK İl Müdürü ve STK temsilcileri de katıldı. STK başkanları, sorunlarını dile getirerek çözüm önerileri sundular. Toplantı, Adıyaman'ın geleceği ve kalkınması için yapılacak çalışmaların planlanması adına önemli bir adım oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER