Magazin

Ahmet Hakan’dan Mehmet Ali Erbil’e sert sözler! ‘Allah şifa versin diyeceğim ama…’

Ahmet Hakan, Quality Ödül Töreni'nde sahneye çıkan ve sunucu Melike Öcalan'a sözlü tacizde bulunan Mehmet Ali Erbil’e tepki gösterdi.

Ahmet Hakan’dan Mehmet Ali Erbil’e sert sözler! ‘Allah şifa versin diyeceğim ama…’
12-05-2022 08:20

Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, Quality Ödül Töreni'nde sahneye çıkan ve sunucu Melike Öcalan'a sözlü tacizde bulunan Mehmet Ali Erbil’e tepki gösterdi.

Hakan, bugünkü köşe yazısında Erbil’in Öcalan’a yönelik olarak söylediÄŸi “Çok güzelleÅŸmiÅŸsin sen. Elimi deÄŸdirdiÄŸim herkes meÅŸhur oluyordu. Bir sana elimi deÄŸdirmedim” ÅŸeklindeki taciz içeren sözleri paylaÅŸtı.

Mehmet Ali Erbil’den sahnede skandal sözler! Ortalık buz kesti…Mehmet Ali Erbil’den sahnede skandal sözler! Ortalık buz kesti…Magazin

Hakan, şunları yazdı:

Melike Öcalan, bu sözleri iÅŸittiÄŸi anda... İçine düşürülmüş olduÄŸu duruma karşı... Ä°syanla utanç arasında, itirazla ÅŸok arasında, baÅŸkaldırıyla öfke arasında, çaresizlik ile üzüntü arasında gitti geldi, gitti geldi. “Åžoktayım” dedi. Ardından da ekledi: “20 yıldır başıma böyle bir ÅŸey gelmedi.”

Utanmaz olmak ayrı bir şeydir. Utanç verici olmak ayrı bir şeydir. Mehmet Ali Erbil, her ikisini de bünyesinde içselleştirmiş durumda. Allah şifa versin diyeceğim ama bu içselleştirme nedeniyle iyileşme ihtimali sıfır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER