Gündem

AİGF Heyetinden Basın ve Gündem Ziyareti

Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu (AİGF) heyeti, gazetemizi ziyaret ederek Türkiye gündemi ve basının karşılaştığı sorunlar üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdi.

AİGF Heyetinden Basın ve Gündem Ziyareti
25-10-2024 21:04
25-10-2024 21:09

 Ziyarette, Genel Başkan Arif Kurt, Genel Başkan Yardımcısı Ercan Atay, Bilgi-İşlem Sorumlusu Mehmet Ali Talmaç ve Gaziantep Basın Cemiyeti Başkan Yardımcısı Mustafa Teke hazır bulundu. Sohbet esnasında, günümüz medya dünyasında basının yaşadığı zorluklar, dijital dönüşüm süreci ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Öcalan çağrısının Türkiye üzerindeki etkileri ele alındı.

Basının Sorunları ve Dijital Dönüşüm Süreci Ele Alındı

AİGF heyetinin gazetemize gerçekleştirdiği ziyaretten duyulan memnuniyet, samimi bir atmosferde geçen fikir alışverişiyle pekişti. Gazetemiz yetkilileri, basının sorunları ve dijital medya dönüşümüne yönelik yapılan değerlendirmelerin son derece verimli olduğunu ifade ederek, federasyon yetkililerine bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Heyet üyeleri, sektördeki gelişmeler ve Türkiye’nin geleceğine dair görüşlerini paylaştı; işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerle son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER