Siyaset

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarıyla iftar programında bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Buluştu
23-03-2024 03:34

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ankara’da şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarıyla buluştuğu iftar programında bütün imkanlarla ailelerin yanlarında olmaya çalıştıklarını belirterek, “Bu kapsamda bugün, şehit yakını, gazi ve gazi yakını 591 kardeşimizin atamasını gerçekleştirdik” dedi. Bakan Göktaş, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelerek, onlara desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Ayrıca, şehitlerin emanetlerini korumayı, gazi ve ailelerinin yanlarında olmayı vatani bir görev bildiklerini vurguladı.

Bakan Göktaş, şehit ailelerinin ve gazilerin yanında olduklarını belirtirken, ayrıca kamuda istihdam edilen şehit yakını, gazi ve gazi yakının sayısını da paylaştı. Bakan Göktaş, şehitlerin ailelerini kendi aileleri olarak gördüklerini ve her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Programda, şehit aileleri ve gazilerin hayatlarını kolaylaştırmak için yapılan çalışmaları anlatan Bakan Göktaş, devletin maddi ve manevi imkanlarını seferber ettiklerini belirtti. Son olarak, Bakan Göktaş, vatan için canlarını feda eden şehitleri rahmetle anarken, şehit yakınları ve gazilere minnet duygularını dile getirdi. Ayrıca, şehitlerin ve gazilerin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını ve milletin her zaman yanlarında olacağını vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER