Siyaset

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Keçiören’de Konuştu

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören ilçesinde yaptığı konuşmada Ankara’nın geleceğine dair vaatlerde bulundu.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Keçiören’de Konuştu
28-02-2024 01:59

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören ilçesinde düzenlenen ‘Kırıkkaleliler Buluşması’ programına katıldı. Programda yaptığı konuşmada Altınok, insanın önemine vurgu yaparak, "Makamlar, mevkiler gelip geçici, baki olan insan olmaktır. Vakit Ankara vaktidir. " dedi. Altınok, Keçiören Belediye Başkanlığı tecrübesinden de bahsederek, "Bir gece kondu şehrinden, turizm kenti haline geldi. Kale, kule, teleferiğimiz yan yana. " diye konuştu.

Ankara’nın ışığının söndüğünü belirten Altınok, Keçiören Belediyesi bütçesinin Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinin 45’te 1’i olduğunu dile getirdi. "Büyükşehir Belediyesi'nden daha fazla eser yaptık. Ankara'da trafik ciddi bir problemdir. Belediye başkanı, şehrin sadece 5 yılını değil, geleceğini de planlar. " şeklinde konuşan Altınok, Ankara’nın geleceğine damgasını vuracaklarını söyledi.

Ulaşım sorununu çözeceklerini vurgulayan Altınok, "Altındağ, Mamak, Etimesgut metrosu başta olmak üzere Törekent'ten, Yenikent'e kadar metro ağlarıyla öreceğiz. Otobüs kuyrukları son bulacak. Su faturalarında yüzde 50 indirim yapacağız. " dedi.

Ayrıca Atatürk Orman Çiftliği'ni yeniden eski ruhuna kavuşturacaklarını ve çürüyen Anka Park'ı hizmete açacaklarını belirten Altınok, "Altınok'ta ne haram para var, ne kara para vardır. Afişlerinde boy boy resimleri olana kadar keşke yaptığı eserleri olsaydı. " ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER