Siyaset

AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar, Nizamlar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Eski AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin de Ulupınar’a destek verdi.

AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar Vatandaşlarla Buluştu
24-03-2024 13:28

AK Parti Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar, yerel seçimlere sayılı günler kala ilçede ziyaretlerini sürdürüyor. Nizamlar Kadımehmetoğlu Mahallesi sakinleriyle buluşan Ulupınar’a AK Parti 26. dönem Milletvekili Hüseyin Şahin ve yurt dışından gelen iş adamları da destek verdi. Görevde olduğu dönemde yapılan hizmetleri ve gelinen süreçte ilçenin durumuna değinen Ulupınar, projelerinden bahsederek halka seslendi. Ulupınar, devamında belediyenin mali durumundan ve eksikliklerden bahsederek, yapacakları çalışmaları anlattı.

Eski AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin ise Ulupınar’ı destekleyerek, kendisinin belediye başkanı olması durumunda ilçeye yapılacak hizmetlerden ve projelerden bahsetti. Şahin, Ulupınar'ın tecrübeli bir isim olduğunu ve ilçeye önemli katkılar yapacağına inandığını belirtti.

Özcan Ulupınar ve destekçileri, ilçedeki sorunlara çözüm odaklı yaklaşımları ve yapacakları projelerle ilgili vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Seçimlere sayılı günler kala, adayların halkla buluşmaları ve vaatlerini anlatmaları ise ilçe sakinleri tarafından ilgiyle takip ediliyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER