Gündem

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik İslahiye'de İncelemelerde Bulundu

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, İslahiye’de bir dizi incelemede bulundu. İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, AK Parti İlçe Başkanı Reşit Uluşan, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü daire başkanlarıyla birlikte yapılan saha ziyaretinde, afet sonrası iyileştirme çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik İslahiye'de İncelemelerde Bulundu
23-09-2024 14:06
23-09-2024 14:10
GAZİANTEP

 AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, saha incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, afet sonrası İslahiye'de yapılan iyileştirme çalışmalarının büyük bir ivme kazandığını söyledi. Şu ana kadar 2.956 hak sahibine konut anahtarlarının teslim edildiğini, bu konutlardan 1.652'sine vatandaşların taşındığını belirtti. Her hafta en az 10 bloğun teslimi Kaymakamlık tarafından düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Aynı zamanda, geçici yaşam alanlarının kapatılması süreci başlatıldı. 1.000'in üzerinde konteyner, AFAD tarafından planlanan bölgelere sevk edilerek, ilçenin normalleşme sürecine katkı sağlanıyor.

Okul ve kamu kurum inşaatlarının bir kısmı tamamlanırken, diğerlerinin hızla devam ettiği de belirtiliyor.  AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, yeni yatırımların da gündemde olduğunu ve ilçenin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. İlçede yapılması planlanan onarım ve yeni yerleşim alanlarının inşasıyla ilgili de önemli gelişmeler yaşandığını ifade etti.  AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, bu konuların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileriyle sahada yerinde incelendiğini, gerekli istişarelerin yapıldığını belirtti.

 AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, İslahiye’nin en iyi hizmetlere kavuşana kadar çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini dile getirirken, bölgeye kazandırılacak yeni yerleşim alanlarıyla ilgili gelişmelerin de yakından takip edildiğini söyledi.

İslahiye’de Normalleşme Süreci Hızla İlerliyor

 AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, İslahiye’de geçici yaşam alanlarının kapatılması ve konut teslimlerinin hızla devam etmesinin, ilçenin normale dönme sürecini hızlandırdığını belirtti. Eğitim ve kamu hizmetleri alanında da önemli adımlar atıldığını ve bu çalışmaların, ilçenin modern bir yapıya kavuşmasına büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

İslahiye halkı, afet sonrası ilçede yürütülen çalışmaların hızla tamamlanmasını beklerken, yeni yerleşim alanları ve kamu yatırımlarıyla bölgenin daha da gelişeceği öngörülüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ümit özkurt 4 hafta önce
Bence öncelikle bu depremden sonra oluşan adres karışıklığı nı çözmeliler daha çoğu insanın adresleri karışık durumda ev numarası ile çevre şehircilik bakanlığı nın hasar tespit numarası farklı ide dolayısıyla insanların hasar durumu bir türlü duzeltilemedi ve halk devletin yardımlarını hakkı ile alamadı taşınma parası kira yardımı vb. Devletin burda sınıfta kaldığı açıktır adamı olan hak etmese bile nimetlerden faydalandı ama gerçek mağdurlar adamı yok diye yardımlara ulaşamadı
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER