Siyaset

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, 31 Mart Seçimlerinin Önemini Vurguladı

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Kütahya'da proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Türkiye'nin güçlü olması gerektiğini vurguladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, 31 Mart Seçimlerinin Önemini Vurguladı
03-03-2024 00:38

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Kütahya'da düzenlenen proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "İçeride güçlü olmayan asla dışarıda güçlü olamaz" ifadesini kullandı.

Yenişehirlioğlu, Türkiye'nin her daim güçlü olması gerektiğini belirterek, "Yedi düvel İslam dünyasını ezmişken, tek kale olan Anadolu coğrafyasını bölüp parçalamak isterken, biz bir ve bütün olarak içerideki gücümüzü tekrar var ettiğimizde, Allah’ın izniyle daha büyük Türkiye inşa ettiğimizde, söz sahibi olarak istediğimizi yapmak, zalimlerin zulmüne son verme noktasında, güçlü Türkiye’yi var etmek için söz veriyor muyuz?" diye konuştu. Proje tanıtım toplantısında AK Parti Kütahya milletvekilleri ve il başkanı da konuşmalar yaptı.

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ise projelerini açıklayarak, "31 Mart'ta Kütahya'nın yeniden AK belediyeciliğine kavuşacağını" söyledi. Ünlü sanatçı Uğur Işılak'ın da sahne aldığı etkinlik, katılımcıları coşturdu. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER