Siyaset

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Ümraniye’de Vatandaşlara Seslendi

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye’de miting düzenleyerek vatandaşlara seslendi ve İstanbul'un geleceği hakkında konuştu.

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Ümraniye’de Vatandaşlara Seslendi
27-03-2024 21:44

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye’de miting düzenledi ve vatandaşlara seslendi.

Mitingde mal beyanını sakladığı gerekçesiyle İmamoğlu’na tepki gösteren Kurum, "Devlete, millete mal beyanları açıkladılar, bir süre sonra 1,5 milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Mal beyanındaki malı İstanbullu hemşerilerimizden niye saklarsın, niye açıklamazsın?” dedi. Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye’de Mitingi’nde vatandaşlara seslendi. Mitingde ilgiyle karşılanan Kurum’a vatandaşlar konuşmaları sırasında alkışlarla eşlik etti. Kurum, miting sonunda vatandaşlara karanfil attı.

Adaylığının açıklandığı günden bu yana İstanbul'u ayağa kaldırmak için çalıştıklarını belirten Kurum, İstanbul'un 5 yıllık fetret devrini bitirmek için sahada olduklarını ifade etti. Mevcut İBB yönetimini eleştiren Kurum, İstanbul'un liyakatsizliğin beceriksizliğin kurbanı olduğunu söyledi. İmamoğlu’nun mal beyanını eksik verdiğini dile getiren Kurum, 1,5 milyar liralık yepyeni mallarının ortaya çıktığını belirtti. Kurum, İstanbul'un hakkını koruyacaklarını ve hizmetkar olacaklarını vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER