Siyaset

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’nın Karabük Ziyareti

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın 7 Mart’ta Karabük’te gerçekleştireceği ziyaretler ve Nehir Park projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı’nın Karabük Ziyareti
06-03-2024 17:33

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, Nehir Park projesi ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın 7 Mart’ta Karabük’te olacağını açıkladı.

Çetinkaya, vizyon projelerle şehirde yeni bir şehircilik vizyonuyla sahneye çıktıklarını belirterek, “ Cumhurbaşkanımızla görüşmemiz ve bakanlarımızla görüşmemizin akabinde gar sahasına Bakanımızın katılımıyla burada sahanın tahliyesi noktasındaki beyanatları, söylemleri bakanımız bize sağ olsun Karabük halkının hizmetine açılacağını söyledi. Nehir park projesi de Karabük’ün potansiyeline katkısı çok büyük olacak. İkinci projemiz bir gar sahasının tahliye olması ve nehrin Karabük halkına hizmet etmesi. Turizmde de önemli bir rol oynayacak olan nehir park projesi için Tarım ve Orman Bakanı ile istişareler yapacaklarını belirtti. Proje kapsamında turistlerin Karabük’te vakit geçirmesi ve şehrin ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER