Gündem

Akdeniz Belediyesi, 4.5 yılda 110 bin ton sıcak asfalt döktü

MERSİN, (DHA)- AKDENİZ Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 2019 yılında göreve geldikleri günden bu yana yollara 110 bin sıcak asfalt döktüklerini söyledi.  Başkan Mustafa Gültak, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikt

Akdeniz Belediyesi, 4.5 yılda 110 bin ton sıcak asfalt döktü
01-12-2023 15:57

MERSİN, (DHA)- AKDENİZ Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 2019 yılında göreve geldikleri günden bu yana yollara 110 bin sıcak asfalt döktüklerini söyledi. 
Başkan Mustafa Gültak, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Köselerli Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından sürdürülen sıcak asfalt kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Ağır iş makineleri desteğiyle yapılan asfalt serimini yapan personelle sohbet eden Başkan Gültak, yürütülen çalışmalar hakkında birim yetkililerinden bilgi aldı, ilçe genelinde ihtiyaç duyan tüm mahallelerde sıcak ve soğuk asfalt seriminin süreceğini vurguladı.
Göreve geldikleri günden bugüne kadar Akdeniz geneline toplamda 110 bin ton sıcak asfalt döktüklerinin altını çizen Başkan Gültak, ayrıca 130 bin metrekare kilit parke taşı ile 70 bin metre kare karo döşediklerini belirtti. Başkan Gültak, 2022 yılında ilk defa kendi dönemlerinde başlatılan soğuk asfalt kaplama projesi kapsamında da 150 kilometre soğuk asfalt döktüklerini de söyledi. Fen işleri ekiplerinin aralıksız hizmet verdiğini kaydeden Başkan Gültak, Akdeniz’de el değmedik sokak bırakılmayacağını sözlerine ekledi.
Köselerli Mahalle Muhtarı Nedim Bozoğlu ise yetkililere teşekkür etti. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER