Spor

ALGSPOR finale hazırlanıyor

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi finalinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Gaziantep ALGSPOR'da heyecan dorukta..

ALGSPOR finale hazırlanıyor
08-06-2022 23:17
08-06-2022 23:30
GAZİANTEP

Çalışmalarını yoğun bir tempoda teknik direktör Hasan Vural yönetiminde sürdüren Gaziantep ALGSPOR, finale odaklandı. İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda Fatih Karagümrük ile şampiyonluk mücadelesi verecek olan ALGSPOR, Gaziantep'e kupayla dönmek istiyor. İzmir'de Gaziantepli taraftarlarının da desteğini alacak olan sarı-grili takımda moraller üst seviyede. Antrenmanlarda kadın futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik ekibinde yüzünü güldürürken herkes finale odaklanmış durumda.


GAZİANTEP’E KUPAYLA DÖNECEĞİZ


Kulüp Başkanı Ali Gözcü, teknik ekip ve sporculara güvendiklerini belirterek, Gaziantep'e şampiyon olarak döneceklerine inandığını söyledi. Başkan Gözcü; “Artık final zamanı.. Heyecanlıyız, gururluyuz çok önemli takımları geride bırakarak finale kaldık. Ama biz şampiyonluk istiyoruz, sezon başından bu yana hedefimiz şampiyonluktu ve inanıyorum ki Gaziantep’e şampiyonluk kupasını getireceğiz. Tüm Gaziantep halkından destek bekliyoruz, finale bekliyoruz, İzmir’deki Gazianteplilerden de destek bekliyoruz. İnşallah İzmir’de Gaziantep’İn gücünü herkese göstereceğiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER