Gündem

Ali Şahin: “Milletvekili olduğum için Ali Şahin olmak yerine, Ali Şahin olduğum için milletvekili olmayı tercih ederim.”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kanalında yaptığı konuşmada;

Ali Şahin: “Milletvekili olduğum için Ali Şahin olmak yerine, Ali Şahin olduğum için milletvekili olmayı tercih ederim.”
09-10-2024 20:42
09-10-2024 20:45

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığı konuşmada, milletvekilliğine bakış açısını dile getirdi. Şahin, “Milletvekili olduğum için Ali Şahin olmak yerine, Ali Şahin olduğum için milletvekili olmayı tercih ederim” diyerek, kişisel kimliğin ve ilkelerin milletvekili unvanından daha öncelikli olduğunu vurguladı.

Bu açıklamasıyla Şahin, siyasi kimliklerin kişilerden bağımsız hale gelmemesi gerektiğine dikkat çekerek, milletvekilliğinin bir unvan değil, sorumluluk olduğunun altını çizdi. Şahin’in bu sözleri, sosyal medyada da geniş yankı buldu ve çok sayıda yorum aldı.

Şahin, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Öncelikle bizler insanız ve birey olarak toplum karşısındaki duruşumuz her şeyden önce gelir. Milletvekilliği bir gün sona erer, ancak insan olarak bıraktığımız izler kalıcıdır.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER