Gündem

Alişan Kapaklıkaya ile Dilek Cesur, depremzede vatandaşlarla buluştu

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi tarafından, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşi programında, eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya ve Dilek Cesur, depremzede vatandaşlarla buluştu. Osmaniye Belediy

Alişan Kapaklıkaya ile Dilek Cesur, depremzede vatandaşlarla buluştu
11-04-2023 10:30

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Belediyesi tarafından, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşi programında, eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya ve Dilek Cesur, depremzede vatandaşlarla buluştu.
Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen söyleşi programları devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye’nin sevilen yazarları arasında yer alan eğitimci-yazar Alişan Kapaklıkaya ile Yazar Dilek Cesur, vatandaşlarla bir araya geldi.
İlk olarak Alişan Kapaklıkaya, çocukluk döneminde yaşadığı ya da ailesi tarafından kendisine yaşatılanları katılımcılarla paylaştı. Söyleşi sırasında, bazen güldüren bazen de düşündüren Kapaklıkaya, zor günlerde birlik ve beraberliğin önemine de değindi.
İkinci bölümde ise Yazar Dilek Cesur, katılımcılara çocukların öneminden bahsetti. Konuşmasında çocukların geleceğin umudu olduğuna değinen Cesur, bugünün çocuklarının yarını değiştirecek yetişkinler olabileceğini anlattı. Söyleşinin ardından, programa katılan afetzede vatandaşlarla fotoğraf çektiren Cesur, kendisine iletilen kitapları imzaladı.
Program sonunda, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş tarafından Alişan Kapaklıkaya ile Dilek Cesur’a çeşitli hediyeler verdi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER