Siyaset

Altınok, Kadın Personeline Çiçek Hediye Ederek 8 Mart'ı Kutladı

Altınok'un Ankara PTT Başmüfettişlik binasında kadın personele çiçek hediye ettiği etkinlik ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması hakkında detaylar içeren haber.

Altınok, Kadın Personeline Çiçek Hediye Ederek 8 Mart'ı Kutladı
08-03-2024 16:24

Altınok, Ankara PTT Başmüfettişlik binasında düzenlenen etkinlikte kadın personele çiçek hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu'nun eşlik ettiği etkinlikte, bir kadın personelin ulaşım ücretsizliği talebi üzerine Altınok, PTT çalışanlarına yeni dönemde ulaşımın ücretsiz olacağını belirtti. Altınok, Ankara'da yaşanan trafik sorununa da değinerek mevcut belediye yönetiminin otobüslerin tamir ve bakımını yapmadığını ifade etti.

Ayrıca, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın da katıldığı Vilayetler Evi'ndeki programa da katılan Altınok, kadınlara yönelik projeler hakkında bilgi verdi.

Kadın ve genç girişimcilere hibe desteği vereceklerini belirten Altınok, Keçiören Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği KEÇMEK projesinin başarısından bahsetti.

Altınok, Ankara'nın kötü belediyecilik anlayışına dur demesi gerektiğini vurgulayarak, hizmet istediğini ve büyükşehirden büyük bir kasabaya dönüşmemesi gerektiğini ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER